Изложба показва посещението на папа Франциск в България във фотографии.

...
Изложба показва посещението на папа Франциск в България във фотографии.
Коментари Харесай

Посещението на папа Франциск у нас през погледа на фоторепортерите

Изложба демонстрира визитата на папа Франциск в България във фотографии. Официални срещи, общи молебствия и упованието в очите на хората са уловили българските фоторепортери. Откриването на изложбата в техния клуб е довечера.

Събитие от международен мащаб, на което българските фоторепортери не отстъпиха по професионализъм на сътрудниците си по света. Непозната атмосфера, топли усмивки и позитивна сила проличава в фрагментите от визитата на папа Франциск в България.
Йордан Симеонов, фоторепортер: Този човек към момента се пробва към момента да припомня какво съставлява християнството в актуалната му форма. Милена Стойкова, фоторепортер: Човешкото лице на папата търсих. Тони Тончев, фоторепортер: Настроението на хората. Това вдъхновение, което имаше в техните лица и в техните усмивки. Рада Петкова, ръководител на Клуба на фоторепортерите: Християните би трябвало да се научим най-много на това примирение. Ние имаме фрагменти, на които хората са седнали на земята и се молят. Георги Кюрпанов, фоторепортер: Само подвигнах глава над Ларгото и единственото, което видях, беше река от чадъри и това мисля, че беше един от най-красивите моменти, които съм виждал в кариерата си като цяло.
Колкото идентични, толкоз и разнообразни се оказват фрагментите от едни и същи моменти на Апостолическото пътешестване у нас.

Изложбата може да бъде прегледана в Клуба на фоторепортерите до 4 октомври.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР