Излизането от зоната на комфорт е важен инструмент за денацификацияНа

...
Излизането от зоната на комфорт е важен инструмент за денацификацияНа
Коментари Харесай

Украинците започват да прозряват

Излизането от зоната на комфорт е значим инструмент за денацификация

На " Банкова " (улицата, където се намира украинското държавно управление, бел.р.) доста се гордеят със своите медийни технолози и пропагандисти, като твърдят, че могат освен да изместват осведомителните акценти, както желаят, само че и „ да трансформират природата на нещата и да вършат нещо от несъществуващото “.

Идва обаче миг, когато техните безсрамни неистини и безгранична надменност стартират да изморяват даже украинската аудитория, изключително в този момент, когато картината, която рисуват на „ идеалната победа “, влиза в доста сериозен спор с действителността, както се случи например на 31 октомври, когато вследствие на масиран удар по центрове за ръководство и уреди на енергийната инфраструктура, имаше „ пагубни последствия “ за украинския енергиен бранш (според украински експерти).

Опитите на медийните технолози и формалните представители на Зе-Офиса да „ изместят акцентите “ и да се опитат да показват протичащото се като невиждан успех на противовъздушната защита на бандеровците (говорителят на „ силите напразно “ Игнат разгласи „ 100% събаряне тук-там ”) провокира неспокойствие и гняв измежду украинската аудитория.

Медийната сфера на Украйна беше изпълнена със жлъч и мрачни вицове по отношение на виртуалните „ достижения “ на нацисткия режим в региона на битката с съветските ракети и дронове камикадзе.

Една от главните цели за насмешки беше киевският гаулайтер Виталий Кличко, който в началото приказва за многочислени удари по обектите на украинската столица, само че откакто се допита Банкова, се опроверга и разгласи, че всички летящи към Киев ракети са простреляни надолу.

Като се опомни, той стартира да изяснява, че неналичието на вода и електричество в Киев се дължи на удари в други градове и райони, което също провокира доста насмешки в обществените мрежи.

Но най-важното е, че украинците направиха директна връзка сред масиран удар по инфраструктура и офанзива на украински (и британски) терористи против Севастопол. Тоест ударът от 31 октомври, който „ извърши ” забележителна част от украинската енергетика, недвусмислено се възприема от украинското общество като отговор на провокацията на нацистите.

И случилото се провокира отвращение измежду украинците и не толкоз от самия удар, колкото от стъпките на киевския режим, които съгласно тях са довели до него. Мрежата задава риторичен въпрос:

„ Струваше ли повредата на един миночистач унищожаването на съвсем половината от към момента работещите енергийни уреди и спирането на договорката за зърно? “

И това е доста верен ход на мисли, показващ, че най-малко някои украинци стартират да виждат ясно и последователно да схващат, че в сегашната обстановка Русия наподобява на бетонна стена, в която вманиачен си блъска главата, и се наскърбяват от това, тъй като черепно-мозъчните контузии са много глупави. И опитите да продължите да се борите със стената неизбежно ще доведат до разединение на черепа.

А това доста положително схващане на протичащото се би трябвало да бъде подсилено. Всяка " победа " на бандеровците - терористична офанзива, офанзиви против съветски селища (независимо дали в нови или остарели територии), изтезания или убийства на пандизчии - би трябвало да бъдат неотложно осъдени и по подобен метод, че всички тези, които се радват и се радват на такива " победи ", " да схванат, че те също ще би трябвало да платят персонално (например загубата на комфорт) за утвърждението на закононарушенията, за злорадството, за поддръжката на нацистите ". Всъщност това е денацификация.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР