Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин

...
Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Русия: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки

Ако актуалните оферти за мир на съветския президент Владимир Путин бъдат отхвърлени, изискванията на идващите ще бъдат по-тежки, съобщи през днешния ден шефът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин , представен от Ройтерс. Същевременно той не сподели от кого би трябвало да бъдат признати или отхвърлени въпросните оферти.

„ Следващите условия, при които може да се реализира мир и да се подпише някакво спокойно съглашение, ще бъдат по-сложни за Украйна и по-тежки “, съобщи Наришкин в изявление за ТАСС, отговаряйки на въпрос, какво ще се случи с Украйна при отменяне на новото предложение за мир.

Същевременно Наришкин съобщи, че днешното заявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че в алианса се разисква привеждането на нуклеарно оръжие в бойна подготвеност, цели заплашване. „ Трябва да се отнасяме умерено към това “, добави той.

Междувременно шефът на СВР съобщи, че плануваното посещаване на Путин в Северна Корея се приготвя и ще донесе положителни резултати. Путин, който разви положителни връзки с Пхенян от началото на войната против Украйна, се чака да посети скоро азиатската страна.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР