Излизането на Доналд Тръмп от болницата по време на лечение

...
Излизането на Доналд Тръмп от болницата по време на лечение
Коментари Харесай

Американски топ лекар: Това, което направи заразеният Тръмп, е безумие

Излизането на Доналд Тръмп от болничното заведение по време на лекуване е безумство. Това съобщи американски топ експерт, разяснявайки решението на Тръмп да излезе от болничното заведение.

Преди дни Тръмп беше диагностициран с COVID-19 и бе настанен за лекуване в болница Мериленд. Президентът обаче реши да напусне краткотрайно болничното заведение и да поздрави от автомобила си своите последователи, събрали се пред лечебното заведение „ Уолтър Рийд”.

74-годишният Тръмп поздрави своите последователи от бронирания си автомобил. Д-р Джеймс Филипс от Университета „ Джордж Вашингтон” разказа като „ безумие” решението на Тръмп да излезе от болничното заведение по време на лекуването. Според него президентът с дейностите си е заплашил и други хора, и то единствено в името на „ политическия театър”. До президентските избори остава малко време.

„ Президентският джип е освен предпазен от патрони, само че и херметично затворен против химическа офанзива. Рискът на предаване на заболяването вътре е голям. Всеки човек в транспортното средство по време на това излишно пътешестване би трябвало да бъде подложен под карантина за 14 дни. Те може да са инфектирани. Може да умрат. Заради политически спектакъл. Това е безумие”, написа в Туитър Джеймс Филипс. През стъклата на возилото си Тръмп помаха на свои симпатизанти, събрали се покрай болничното заведение. След това той се върна в лечебното заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР