Излезе наяве най-мистериозното пророчество на Ванга. Тя направила въпросното предсказание

...
Излезе наяве най-мистериозното пророчество на Ванга. Тя направила въпросното предсказание
Коментари Харесай

Замръзнахме! Баба Ванга Го Е Казала Преди 50 Години, Режимът Потулва На Всяка Цена! Не Сме И Подозирали За Най-Важното Й Пророчество!

Излезе нескрито най-мистериозното знамение на Ванга. Тя направила въпросното предсказване преди 50 години, само че никой не съумял да го разгадае. Тогава Ванга споделила с околните си по кое време ще пристигна мирът на земята.

Според думите й, това ще се случи, когато осмият се появи. Но наред с мира, на който той ще откри, ще сложи и началото на края. И до през днешния ден анализаторите на предсказанията й не са изцяло сигурни какво е желала да каже пророчицата.

Но са на мнение, че тя най-вероятно е визирала създание, което ще се засели на планетата ни от друга планета. Това ще бъде по този начин нареченият Осми, който ще откри международен мир. Но по-късно, ще настъпи краят на света, уверени са анализатори на пророчествата на Ванга.

Великата ясновидка направила това знамение в тихата заран на 6 април през 1941 година.Часове преди да изрече тези слова пред околните си, Ванга имала привидение.

В ранното утро пророчицата доловила вързоп светлина в стаята си. Вратата на дребната й стаичка се отворила. На прага й се появил мъж, яздещ бял кон. Конникът бил облечен в доспехи, покрити с люспи.

Той споделил на Ванга, че този ден ще мине бързо. Но в идния ден тя ще се разсъни като човек, който ще оказва помощ на хората. Ще я търсят хора от всички направления на земята и тя ще оказва помощ на всички.

Конникът споделил с пророчицата, че тя получи неземна заложба и ще има способността да беседва освен с живите, само че и с мъртвите и ще вижда ориста на всички.

До края на живота си всяка година на 6 април (Благовещение по остарял стил) пророчицата чествала християнския празник, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР