Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умението с една

...
Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умението с една
Коментари Харесай

Гълъб Донев призова Шенген де не се превръща в разменна монета

Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умеенето с една имитация, произнесена в точния миг, да преобърнеш позиция и да замълчиш когато всички други се надвикват. Да не трансформираме Шенген в разменна монета за реализиране на къса и съмнителна медийна и политическа популярност. Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев при започване на постоянното съвещание на Министерски съвет.

По думите му чуването му в Народно събрание за Шенген е пиар фокус, който се употребява като сламка, за която се хваща удавникът. " Присъединяването ни към Шенгенското пространство ще се случи вследствие на работа, в това число законодателна. Законопроектите по Плана за възстановаяне, направени от служебното държавно управление, чакат своя ред за разискване в пленарна зала ", съобщи министър председателят. 

Донев посочи, че през днешния ден Министерски съвет ще прегледа план за изменение и допълнение на Закона за ограниченията против изпиране на пари. " Работим настойчиво и върху проект за изменение и допълнение на Закона за Българска народна банка, както и измененията по Кодекса за застраховането. Това е пакетът с подготвителни ограничения за приемане на България в Еврозоната. Ние вършим своята работа, дано и депутатите свършат своята ", прикани той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР