Изкуството на дипломацията намира най-силен израз с една реплика, произнесена

...
Изкуството на дипломацията намира най-силен израз с една реплика, произнесена
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Да не превръщаме Шенген в разменна монета за постигане на медийна слава

Изкуството на дипломацията намира най-силен израз с една имитация, произнесена в точния миг. Да преобърнеш позиция и да замълчиш. Да не трансформираме Шенген в разменна монета за реализиране на медийна популярност. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев при започване на държавното съвещание.

" Присъединяването на България към Шенгенското пространство ще се случи вследствие на работа. Законопроектите по Плана за възобновяване и резистентност чакат своя ред за разискване в Пленарна зала. Изслушването ми по тематиката Шенген се употребява като сламка, за която се хваща удавникът. Във фокуса на работата на Министерски съвет ще са чуванията на министрите.

Днес ще разгледаме законопроекта за изменение и допълнение на Закона против изпирането на пари. Законопроекта за измененние и допълнение на Закона за Българска народна банка. Това е пакет от законодателни ограничения, свързани с подготовката на България за приемането ни в Еврозоната. Вчера беше подписан Меморандум за производството на евромонети в България. Ние вършим своята работа, дано и народните представители свършат своята ", сподели още министър председателят Донев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР