Изкуството като висша форма на човечност. Това отново ще е

...
Изкуството като висша форма на човечност. Това отново ще е
Коментари Харесай

НА ЖИВО: EU COOLтура: Културното многообразие в Европа

Изкуството като висша форма на човещина. Това още веднъж ще е тематиката на следващия уъркшкоп за културно разнообразие в Европа.
В него ще вземе присъединяване и холандецът Якоб ван Бейлен, или Яп, както го назовават познатите. Неговата къща във Велико Търново е една от най-живописните в града. Той е на 73 години и по думите му 52 от тях е обвързван с България. Яп ще показа знанията си за традициите към тъкането на български килими.

" EU COOLтура " е следващ план, който Българското учебно заведение за политика " Димитър Паница " основава и извършва за младите да чуят посланията и решенията на Европейски Съюз, да схванат, че те са за тях и могат да дойдат и от тях. Проектът е финансиран от Европейски Съюз по Многогодишната работна стратегия на Европейския парламент за разпределяне на безплатни средства в региона на връзката за интервала 2020 – 2021 година Медийни сътрудници на " EU COOLтура " са  и . Повече информация можете да намерите .
Присъединете се и задайте своите въпроси НА ЖИВО - 08.06.2021 година, от 10:30 часа. Можете да гледате НА ЖИВО на Facebook страницата  и на тази , както и  - и да задавате въпроси!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР