Изкуственият интелект е един нов и по-добър начин за провеждане

...
Изкуственият интелект е един нов и по-добър начин за провеждане
Коментари Харесай

Изкуствен интелект установи, че за 108 години в литературата няма нищо по-красиво от жената

Изкуственият разсъдък е един нов и по-добър метод за осъществяване на най-различни опити и за избрани времеви интервали, освен това за доста малко време. Като прибавим и обстоятелството, че в множеството случаи машината резервира цялостен неутралитет, представяме ново литературно проучване за последните 108 години. Според специфичният компютърен анализатор, обществото на литературните създатели употребява най-вече епитети, с цел да опише фигурата на дамата.

Модалните епитети са „ Красива “ и „ Секси “, до момента в който мъжете получават качества като „ справедливост “, „ рационалност “ и „ храброст “. Изкуственият разсъдък трябвало да проучва повече от 3.5 милиона книги на британски език, до момента в който прочетените книги са били рационално количество сред фантастиката и действителността. И по този начин след съществено четене почнали да се отделят епитети свързани с държанието, визията, характера, комплиментите и още доста други.

След преглеждането на 11 милиарда думи е станало ясно, че позитивните описания за фигурата и хубостта при дамите се среща два пъти по-често, в сравнение с при мъжете, а мъжете се радват най-често на изложение на характера и персоналните им качества. Системата въпреки всичко има проблеми и не може да прави разлики в държанието на героите, не схваща жанровете и като цяло предстои на спомагателни настройки, затова ще трябват още усъвършенствания и инспекции.

От друга страна си спомняме, че преди няколко години бот на Microsoft трябваше да притегли внимание към себе си в Twitter и след къс разбор прибегна до използването на нацизъм и други не толкоз приятни практики. Изкуственият разсъдък все по-бързо се пробва да опознае човешката природа и в някои случаи съумява. На този стадий е мъчно да разбере за какво всяка жена в литературата (най-често муза на писателя) е имала достойнството да придвижи своята хубост в литературата.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР