Изкуствени неравности по пътя от няколко дни пазят живота на

...
Изкуствени неравности по пътя от няколко дни пазят живота на
Коментари Харесай

Изкуствени неравности по пътя от няколко дни пазят живота на хората в село Веселиново:

Изкуствени неравности по пътя от няколко дни пазят живота на хората в село Веселиново. С помощта на така наречен " легнали служители на реда " водачите са принудени да понижат скоростта. 
Проблемът във Веселиново е от години, защото през селото минава основния път Шумен-Карнобат.  Въпреки поставените ограничаващи знаци и тези, които понижават скоростта в обитаемото място бяха по скоро изключения, по тази причина хората търсят подпомагане от общинския кмет на Смядово Иванка Петров а, която взема решение да помогне на хората. Идеята на Иванка Петрова е подкрепена напълно от общинския съвет, който гласоподава сумата от 15 хиляди лв. да бъде отпусната за построяването на четири легнали служители на реда. Изработен е план, който е координиран с регионалното пътно ръководство. 
Кметът на Веселиново Росица Чифудова разкава, че преди този момент в селото също е имало подложен лежащ служител на реда.Беше подложен единствено един лежащ служител на реда, само че той не спря несъвестните водачи.От няколко дни  насам пък жителите на село Веселиново имат четири легнали служители на реда.Сега към този момент при изработката на легнали служители на реда дава отражение, тъй като имаме и неприятни завои и по този начин са направени служителите на реда, че преди да стигнат този завой, понижават скоростта.А вие уважаеми водачи, не забравяйте да натиснете спирачката, когато преминавате през обитаемо място или пък видите знака за изкуствена грапавина върху пътното платно, тъй като войната по пътищата на страната не стопира, а човешкият живот в действителност е скъп.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР