Изкусителката в стопанството на последния сезон на Фермата“ - Цветелина

...
Изкусителката в стопанството на последния сезон на Фермата“ - Цветелина
Коментари Харесай

Цвети от Фермата се върна при старото си гадже

Изкусителката в стопанството на последния сезон на " Фермата “ - Цветелина Лозанова, се върна в обятията на мъжа, с който имала връзка преди предаването. Това разкри самата тя, като си пусна фотография с гаджето от Дубай.

" На първо място любовта е другарство. Благодаря, че не ме остави в нито един миг даже и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато хвърча застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме дружно, падахме доста, нямахме нищо и въпреки всичко имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, тъй като всеки ден е магия! “, написа Цвети във връзка обновената обич.

Романтичните пояснения породиха въпроси у почитателите на Лозанова, свързани с различен участник от " Фермата “ - Виктор, с който постоянно бяха засичани да се целуват. След като излязоха от формата двамата обясниха, че към момента се опознават и връзките им са в развиване, само че по този начин и не потвърдиха, че са дружно.

След обвиняване от страна на неин почитател, че е зарязала патриота Виктор, защото той не ходил в Дубай, Лозанова отговори, че не се интересува къде върви някогашният й съфермер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР