Изкушението "Биткойн"Биткойн манията не само продължава, но и се засилва.

...
Изкушението "Биткойн"Биткойн манията не само продължава, но и се засилва.
Коментари Харесай

В новия брой №50 на в. БАНКЕРЪ четете:

Изкушението "Биткойн "

Биткойн манията освен продължава, само че и се ускорява. Цената на виртуалната валута скочи до невероятни равнища и мнозина се питат какво се крие зад този феномен или докога ще издържи този сапунен мехур, обвил най-популярната криптовалута?

Разберете в новия бр. 50 на в. "БАНКЕРЪ ".

Третата пенсия бие депозита десетократно

Ниската финансова просвета на българина го закотвя в банките и не му разрешава да хвърли даже незадълбочен взор към различните благоприятни условия. И то такива, които му носят в пъти повече рентабилност при подобен - съвсем нулев риск. А и редица други облекчения, които никога не са за подценяване.

Говорим за персоналната партида в спомагателен непринуден пенсионен фонд. Това са парите, които човек по свое убеждение може да натрупва, с цел да има в един миг от живота си и трета пенсия. Такава сметка може да си открие всеки, навършил 16 години. За какво става дума?

Научете в новия бр. 50 на в. "БАНКЕРЪ ".

Сметната палата би трябвало да върне половин милион лв.

Безгрешни хора и институции на този свят няма. Дори контролните органи, призвани да следят спазването на нормативните правила за харчене на публичните пари, нерядко позволяват нарушавания на някои от многочислените правила, от които изобилстват другите закони и наредби. Това най-често се случва, когато става дума за планове, изпълнявани с пари от европейски стратегии. Поредната институция, която ще би трябвало да възвръща европейски средства, е не какъв да е, а самата Сметна палата.

Повече по тематиката в новия брой на в. "БАНКЕРЪ ".

Протягат лакоми ръчички към гара "Пионер "

Правителството прави следващ опит да "се отърве " от гара „ Пионер “. Апетитният терен, ситуиран на 20 дка в столичния регион "Изгрев ", благосъстоятелност на Национална компания "Железопътна инфраструктура ", пустее от десетилетия. Не че са липсвали мераклии да го "напазаруват и години наред до момента. Но всякога "организацията " на продажбата биваше компрометирана. Кога от чиновническо недовиждане, по кое време от намесата на "външни " детайли. Но по този начин или другояче златният терен все не успяваше да стигне до "подходящия " покупател - макар всевъзможните "врътки ".

Подробностите – в новия брой на "БАНКЕРЪ ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР