Изключително важно е точно в днешния ден всички политици, всички

...
Изключително важно е точно в днешния ден всички политици, всички
Коментари Харесай

Радев: Политиците да следват заветите на Апостола

" Изключително значимо е тъкмо в днешния ден всички политици, всички партии да се замислят за заветите на Апостола - какво ни сплотява като народ, къде желаеме да стигнем и по какъв начин би трябвало да работим. Без единство към ясни национални цели и цели и правила ние няма по какъв начин да реализираме това единство. Нека днешният ден, мисля, че е тъкмо в точния момент, нашите политици надълбоко да осъзнаят тези завещания. Пожелавам им триумф и отговорност. "

Това съобщи президентът Румен Радев при визитата си в църквата " Св. Димитър Солунски " в Айтос по случай днешната 184-та годишнина от рождението на Васил Левски. Държавният глава стартира обиколката си в Източна България в навечерието на честванията, посещавайки Созопол по случай празника на града - 17 юли. Там той показа, че се надява новоизбраният 46-и парламент да успее да излъчи държавно управление.

" Всички чакат това да се случи. България няма време да провежда избори след избори. Очаквам отговорно отношение от всички политически партии, чакам разговор. Очаквам консенсус към значими национални цели и цели. Сега е моментът да проявим отговорност всички! ", съобщи Радев.

Той разяснява и работата на назначеното от него служебно държавно управление: " Кабинетът си прави работата по допустимо най-хубавия метод в тази конюнктура и аз му благодаря. "

След визитата си в Айтос през днешния ден президентът сервира цветя пред паметника на Васил Левски в Стралджа. Там той бе посрещнат от кмета Атанас Киров, който семейства диалог с присъединяване на представители на бизнес, културните, просветителните и спортните среди в града.

" Сигурността и транспарантните условия за бизнеса са от основно значение за насърчаването на вложенията и устойчивото развиване на дребните обитаеми места. Концентрацията на средства преди всичко в огромните градове на страната е проблем, който е извънредно време да бъде решен. Необходима е действителна финансова децентрализация на общините и поддръжка на страната към почтения и почтен бизнес, който да развива своите вложения и в дребните обитаеми места ", посочи Радев.

Следобед президентът посети къщата-музей " Хаджи Димитър " в Сливен по случай 153 година от подвига на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Привечер Румен Радев се чака в Карлово за същинските събития по случай рождението на Васил Левски.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР