Изключително важно е да защитим българския бранд в тази кална

...
Изключително важно е да защитим българския бранд в тази кална
Коментари Харесай

Ресорният министър: Срещу нашето море се води кална кампания, но е чисто

Изключително значимо е да защитим българския бранд в тази кална акция, която се вихри много мощно и целеустремено. Не единствено у нас, само че и измежду сътрудниците ни. Това сподели министърът на туризма Зарица Динкова в ефира на Нова телевизия. " Не мога да знам по какъв начин тъкмо и от кое място се финансира тази акция ", разяснява тя.

Според нея тази акция е много уплътнена и дава отговор на всички условия за хибридност.

" Добрата вест е, че растежът на туристите е ненапълно и с помощта на българските туристи. Това е хубавото, че ние започнахме да оценяваме нашите туристи по метода, по който те срещат това гостолюбие и почитание в прилежаща Гърция, което досега ги караше да вършат този избор ", сподели министър Динкова.

По думите ѝ за момента туристическият сезон върви добре. Има терзания за идващия месец, само че тези терзания ще се адресират, когато от министерството имат точни данни.

Зарица Динкова счита, че най-хубавите ограничения да имаме по-силен туризъм са пазарните - положителното съответствие сред цена и качество и положителното качество на продукта. Тя съобщи, че българското море е чисто и безвредно и няма нищо притеснително в данните до този миг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР