Изключително странна ситуация с наша депутатка, която е трудно обяснима.

...
Изключително странна ситуация с наша депутатка, която е трудно обяснима.
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Според декларации, депутатка на Костадинов е бедна като църковна мишка

Изключително странна обстановка с наша депутатка, която е мъчно обяснима.
Депутатът от „ Възраждане “ Искра Михайлова, издигната от тях за кмет на Стара Загора, няма нито една заявена стотинка или благосъстоятелност в имуществената си декларация, която е подписала с влизането си в 49-ото Народно заседание, съобщи OFFnews.bg.
В две обособени заявления пред Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) – за имущество и ползи, Михайлова е отбелязала, че няма нищо да заявява общо 23 пъти.
Искра Михайлова, която „ Възраждане “ стартират като енергиен специалист, твърди, че не има недвижимо имущество, парцел или земя, няма автомобил.
В графите „ налични парични средства “ и „ банкови влогове/депозити “ тя още веднъж е отбелязала „ нямам нищо за обявление “.
В Народното събрание Михайлова е член на енергийната и районната комисия в Народното събрание. Преди да стане народен представител на „ Възраждане “ тя се е занимавала с пиар активност. През 2019 година е определена за общински консултант от „ Възраждане “ в Общинския съвет в Стара Загора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР