Изключително рядко оригинално копие на конституцията на САЩ беше продадено

...
Изключително рядко оригинално копие на конституцията на САЩ беше продадено
Коментари Харесай

Рядко копие на конституцията на САЩ се продаде на търг за 43 млн. долара

Изключително рядко автентично копие на конституцията на Съединени американски щати беше продадено за 43 милиона $ - международен връх за исторически документ, продаден на търг оповестиха от Sotheby`s.

Това е едно от едвам 11-те известни оживели копия на американската конституция, подписана на 17 септември 1787 година във Филаделфийската зала на независимостта от бащите - създатели на Америка, измежду които Джордж Вашингтон, Бенджамин Франклин и Джеймс Мадисън, и утвърдена през идната година, написа БГНЕС
" Шаманът " от нападението над Капитолия влиза в пандиза
Осъдиха на 41 месеца затвор самопровъзгласилия се за " шаман " мъж, чиито голи гърди и рогат кожен шлем го трансфораха в лице на щурма сре...

Печелившият участник в търга остана неизвестен. Група вложители в криптовалута бяха събрали 40 млн. $, с цел да купят документа, само че не съумяха в наддаването, обявиха от аукционната къща.

Селби Кифър, специалист по ръкописи и антични книги в Sotheby`s, съобщи пред медиите, че този образец евентуално е бил част от копия на оригинала, отпечатани в навечерието на подписването на документа.

„ Този образец е единственият, който попада в частни ръце ”, сподели Кифър., АФП
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР