Изключително резултатен от гледна точка на фентъзи футбол бе кръг

...
Изключително резултатен от гледна точка на фентъзи футбол бе кръг
Коментари Харесай

Панчо Панчев е “Мениджър на седмицата” за кръг 2 във фентъзи играта към efbet Лига!

Изключително ефективен от позиция на фентъзи футбол бе кръг 2 в efbet Лига, а за това способства най-много безапелационната победа на Левски с 5-0 над Спартак Варна. Седмичният победител е Панчо Панчев с тима „ Ултрас Левски 1914 “. Той има в действителност желязна отбрана - Сундберг, Лозев, Сисиньо, Вердон и вратарят Дюлгеров носят общо 33 точки. Добавете към тях 38 от Билал Бари (какъв избор за капитан само) и 19 от Курьор и Каули Оливейра и получавате страхотната ефикасност от 97 точки.

Кръг 3 в играта стартира в петък от 18:30 с мача Спартак Варна - Пирин, както нормално крайния период за образуване на тимовете е един час преди кръга да стартира - 17:30. Успех на всички фентъзи футбол мениджъри!

Безплатно в играта на може се включиш през уеб страницата или безплатните приложения за Android и iPhone. Сезон 22/23 е с най-големите награди до момента в това число игрова подпора най-ново потомство, смарт часовник, музикални колони и даже истинската топка от Световното състезание по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видиш цялата информация за играта.

Последвай страницата на играта в обществените мрежи за повече информация и занимания с Фентъзи efbet лига!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР