Изключително оспорвани и тежки битки, зрелищно шоу и много изненади

...
Изключително оспорвани и тежки битки, зрелищно шоу и много изненади
Коментари Харесай

Готови ли сте за бойното шоу SENSHI

Изключително оспорвани и тежки борби, зрелищно шоу и доста изненади чака публиката в зала „ Арена Армеец “ през днешния ден на второто издание на бойните церемония вечери SENSHI. Специален посетител на галата е кикбокс легендата Петер Артс, който пристигна в България дружно с четиримата си най-хубави бойци. Трима от тях ще мерят сили с български кикбоксьори. Билетите към момента са в продажба и могат да бъдат закупени от Eventim на цени от 10 лева
 Пресконференция преди бойната церемония вечер SENSHI в @@@
Големият пердах за вечерта ще бъде за Световната купа на международната организация по кикбокс WAKO PRO. За нея един против различен на кръга ще се бият капитанът на националния тим по кикбокс Атанас Божилов – Наката, и Макс Сподаренко - нееднократен първенец на Беларус, притежател на международна купа по кикбокс и най-хубавият К-1 войник за 2018 година. И двамата са извънредно технични и бързи състезатели, стратези на кръга. Битката е и изключително специфична, тъй като с нея ще се реши дали Световният трофей на WAKO PRO ще остане в България или ще замине за Беларус. В момента поясът се държи от най-хубавия кикбоксьор на България за всички времена, а и в света, в категория 71,800 кг - Владимир Вълков-Питбула.
 Пресконференция преди бойната церемония вечер SENSHI в @@@
Още по-интересното е, че това е вторият път, в който Сподаренко се бие за същия Световен пояс на WAKO PRO. Преди години Питбула му измъква купата с победа от 1 точка в последните секунди на мача. Сега боецът от Беларус е изключително стимулиран за победа. По време на заключителната конференция с всички състезатели на SENSHI в панорамната зала на хотел „ Маринела “ в София Сподаренко беше сбит и не издаде дали ще се стреми към нокаут на кръга или с победа посредством точки. „ Мачът си е мач, в никакъв случай не знаеш какво ще стане на кръга. Но съм подготвен и за победа с нокаут, и за извоюване на повече точки “, безапелационен беше Сподаренко.

Капитанът на националният ни тим по кикбокс Атанас Божилов одобри с усмивка и убеденост думите на съперника си. „ Подготвил съм се чудесно. Според мен ще е игра на шах “, съобщи Божилов.
 Пресконференция преди бойната церемония вечер SENSHI в @@@
Другият основен дуел на второто издание на бойната церемония вечер SENSHI в „ Арена Армеец “ ще е за Европейската купа на WAKO PRO. 11-кратният републикански първенец на България Деян Топалски ще има сложната задача да завоюва за страната ни трофея. Той ще се бие с Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина. Вчера двамата застанаха един против различен за пръв път. „ Много съм благополучен да съм тук. Подготвил съм се за победа “, съобщи сбито боецът от Босна и Херцеговина. Топалски също бе положителен преди срещата: „ Чувствам се добре, квалифициран съм. Нямам самообладание да пристигна време за мача “.

Taзи вечер за пръв път ще бъдат раздадени и специфичните трофеи на SENSHI. В тежка категория дуелът ще е сред опитния кикбоксьор и нееднократен първенец в разнообразни бойни спортове Христо Йорданов и двуметровия колос Андриян Димитров. За Христо срещата ще е бенефис. Отново при тежките показали ще забележим и напълно задграничен конфликт сред войник от тима на Артс – Бадр Фердус и сърбина Саша Драгич.
 Пресконференция преди бойната церемония вечер SENSHI в @@@
„ Подготвен съм, постоянно упражнявам крепко и съм изцяло подготвен “, сподели и Фердус.
Сред изненадите за вечерта ще бъдат и 4 доста здрави борби по карате киокушин и може би най-очакваната муай тай среща за тази година – сред най-хубавия български муай тай войник Антон Петров и гръка Танасис Кукуфикис. Това ще е вторият път, в който двамата ще се бият на кръга, като при първата им среща българинът надвива. През февруари на първото издание на SENSHI във Варна Петров и Кукуфикис щяха да се бият още веднъж, само че поради контузия на българина дуелът им отпадна. Сега и двамата са извънредно стимулирани за победа.

За пръв път в България на бойна церемония вечер ще се изиграят и карате киокушин срещи по разпоредбите на професионалната лига на Световната карате киокушин организация (KWU International Professional League) в 3 рунда от по 3минути – full contact карате киокушин с удари в главата. Един от каратистите, който ще подсигурява зрелищно шоу на кръга, е руснакът Андрей Чехконин. Вижте цялостния лист с дуели, които ще се разиграят довечера в зала „ Арена Армеец “:

Бойна карта на SENSHI
 Пресконференция преди бойната церемония вечер SENSHI в @@@
Старт: 19,00 часа, зала „ Арена Армеец “

1. Петър Стойков (България) - Омар Магомедов (Русия) (KWU International Professional League, 70 кг)

2. Томас Дуве (Холандия) – Николай Йоргов (България) (К-1, до 80 кг)

3. Макрос Зинхани (Бразилия) - Кристиян Георгиев (България) (KWU International Professional League, 88 кг)

4. Антон Петров (България) – Танасис Кукуфикис (Гърция) (Муай тай, 67 кг)

5. Андриян Димитров (България) – Христо Йорданов (България) ( K-1, тежка категория за купа SENSHI)

6. Костадин Костов (България) – Юта Учида (Япония) (К-1, плюс 93 кг)

7. Акира Умемура (Япония) - Сергей Браун (Германия) – (KWU International Professional League, 90 кг)

8. Богдан Шумаров (България) – Иляс Букаюа (Холандия) (К-1, до 72.5 кг)

9. Бадер Фердоус (Холандия) – Саша Драгич (Сърбия) (К-1, до 95 кг)

10. Андрей Чехонин (Русия) - Аслан Садвакасов (Казахстан) (KWU International Professional League, 83 кг)

11. Деян Топалски (България) – Ахмед Крънич (Босна и Херцеговина) (К-1, 88.6 кг, за Европейска купа WAKO PRO)

12. Aтанас Божилов (България) - Макс Сподаренко (Беларус) (К-1, 71.800 кг, Световна купа WAKO PRO)

13. Богдан Шумаров (България) – Иляс Букаюа (Холандия) (К-1, до 72.5 кг)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР