Изключително опасна атака предстои на тазгодишното издание на музикалния конкурс

...
Изключително опасна атака предстои на тазгодишното издание на музикалния конкурс
Коментари Харесай

Израелски медии алармират: Ислямски екстремисти ще атакуват Евровизия 2024

Изключително рискова офанзива следва на тазгодишното издание на музикалния конкурс " Евровизия ", настояват израелски публицисти.

Според секретни известия на новинарския канал Kesnet 12, ислямски екстремисти възнамеряват да изпълнят бомбена офанзива в " Малмьо Арена " в едноименния град в Швеция в символ на митинг против присъединяване на Израел в конкуренцията.

 

Журналистите настояват, че са били предизвестени от защитата да не участват на събитието, тъй като се " чакат страшни неща ".

 

Въпреки че уредниците са наясно със опасността, те въпреки всичко не възнамеряват отсрочване на петдневния конкурс, който ще се организира по проект от 7 до 11 май (двата полуфинала са на 7 и 9, а финалът на 11).

 

В оборудването се чакат актьори и реализатори от редица страни, като с присъединяване и на публиката, евентуално потенциалът й от 15 500 души ще бъде напълно напълнен. Иначе третият по величина град в Швеция ще е хазаин на " Евровизия " за трети път след изданията от 1992 и 2013 година. Това стана, откакто в предходното победи шведката Лорийн с песента си Tattoo, като и този път тя е повода за семейството на страната си след 2013 (печелейки и през 2012-та с Euphoria).

Инфо: Actualno.com

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР