Изключително натоварено е движението през ГКПП "Кулата" на изход от

...
Изключително натоварено е движението през ГКПП "Кулата" на изход от
Коментари Харесай

Затруднен е трафикът на Кулата в посока Гърция, чака се поне час

Изключително натоварено е придвижването през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " на излаз от страната. Пунктът работи на цялостен потенциал, само че се е образувала колона от коли. Преминаването през граничния пункт лишава към час, оповестява от Министерство на вътрешните работи.
През идните 4 дни се чака засилен трафик по пътищата на страната и през граничните пунктове. В тази връзка отделите "Пътна полиция " към всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи са подхванали нужните ограничения за обезпечаване на засилено полицейско наличие по главните пътища и автомагистралите и по всички входно-изходни артерии на огромните градове, заяви контрольор Мария Ботева от отдел "Пътна полиция ".
Екипите по границите не престават да работят в изискванията на летен туристически сезон с извънредно натоварен трафик, сподели основен контрольор Аксиния Дейкова от Групово дело "Гранична полиция ".
Тя уточни, че изключително в дните от през днешния ден до неделя, се чака трафикът да бъде изключително натоварен.
"В тази връзка Гранична полиция е обезпечила със чиновници всички работни места за реализиране на гранични инспекции, с цел да може да се минава по-бързо и гладко. Най-интензивен трафик се чака на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата ", посочи Дейкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР