Изключително наивни са всички онези, които привиждат в "Демократична България"

...
Изключително наивни са всички онези, които привиждат в "Демократична България"
Коментари Харесай

Волгин скочи на Демократична България

Изключително наивни са всички тези, които привиждат в "Демократична България " неща от сорта на "модерност ", "цивилизованост ", "свободомислие ". Нищо такова "Демократична България " не е. Това написа във "Фейсбук " журналистът и публицист Петър Волгин.

Тази групировка, изчистена от всичките самомнителен думички, е чисто и просто авангардът на демократичния фашизъм в България.

За тези хора нашата татковина има значение единствено дотолкоз, доколкото може да бъде превърната в следващата територия, където да бъде забито победното знаменце на шестващата по света идеология на демократичната непоносимост. Според тази идеология индивидът би трябвало да бъде лишен от всевъзможни привързаности - към нация, класа, семейство, даже към личния си пол. Човекът в визията на демократичните фашисти би трябвало да бъде уединен атом, който да бъде лашкан в посоката, в която го насочват елитите. Именно по тази причина би трябвало да бъдат разрушени всички общности. Под предлог, че по този начин се осигурявала оптималната "свобода " в действителност се лишават всички свободи.

Отделят ви от родината, от обществената ви група, от фамилията. От всичко. Казват ви, че по този начин ви вършат свободни, а на процедура ви трансформират в безспорни плебеи. Този демократичен фашизъм има своите разнообразни политически представителства в другите страни. В България тази човеконенавистническа в дълбоката си същина идеология най-последователна се постанова от "Демократична България ".

А прокарването на Истанбулската спогодба у нас е единствено първата стъпка към разрушаването на обществото и към превръщането му в общ брой от неориентирани човеци.

Ако рационалните хора не намерят сили да се опълчват на това, петата колона на демократичната непоносимост ще стори ужасни неща.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР