Изключително интензивен е трафикът за тежкотоварни автомобили на ГКПП Капитан

...
Изключително интензивен е трафикът за тежкотоварни автомобили на ГКПП Капитан
Коментари Харесай

Интензивен трафик по границите на страната

Изключително натоварен е трафикът за тежкотоварни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Видин. Това оповестиха от Групово дело „ Гранична полиция “.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево по отношение на ремонтни действия на съпределните гранични пунктове се прави мудна обработка на преминаващите от страна на турските гранични управляващи.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин трафикът е извънредно натоварен на излаз за товарни коли. Поради ниското равнище на река Дунав, от основание за сигурност платформата, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, работи единствено през светлата част на денонощието – от 08:00 ч. до 22:00 ч.

На границата ни с Република Северна Македония на Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево придвижването е затруднено заради осъществяване на ремонтно-строителни действия. Трафикът на останалите пунктове по македонско-българската граница е естествен.

На границите ни с Република Сърбия и Република Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР