Изключителна популярни станаха кадрите, които показват как ученик упражнява насилие

...
Изключителна популярни станаха кадрите, които показват как ученик упражнява насилие
Коментари Харесай

Проговори учителката от скандалния клип, показващ агресията на ученик

Изключителна известни станаха фрагментите, които демонстрират по какъв начин възпитаник упражнява принуждение над собствен преподавател. Сцената се разиграва в часовете по британски език на един от 9-те класове в пловдивското приблизително учебно заведение "Паисий Хилендарски ".

„ Останах прекомерно сюрпризирана от експанзията и самото държание сега, в който след изпитване ученикът получава тройка, а той е мислил, че ще има двойка. По-късно разбрах, че е преекспониран клипът в интернет и обществените мрежи. Бях шокирана и не бях решила да върша отчет до шефа. На ученика не му е първият път, в който се държи по този метод, има неконтролируемо на моменти състояние”, сподели пред Нова телевизия потърпевшата учителка Мария Георгиева.

„ Ние знаехме за неговото проблематично държание. С него работят педагогическият консултант и психолог. Има такива прояви, има и усъвършенстване, само че тези три месеца, през които той е възпитаник при нас може би не бяха задоволителни за коригиране на неговото поведение”, уточни в предаването "Събуди се " по Нова телевизия шефът на учебното заведение Илия Къртев.

От РУО – Пловдив ще упорстват за среща с родителите на момчето и институциите за набелязване на съответни ограничения по отношение на него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР