Изключеният от БСП Явор Божанков ще води листата в Габрово

...
Изключеният от БСП Явор Божанков ще води листата в Габрово
Коментари Харесай

Изключеният от БСП Явор Божанков се кандидатира за депутат от „Продължаваме промяната“ и ДБ

Изключеният от Българска социалистическа партия Явор Божанков ще води листата в Габрово на обединението сред „ Продължаваме промяната “ /ПП/ и „ Демократична България “ /ДБ/ за идните предварителни избори на 2 април . Това сатна ясно от обява в обществените мрежи, която събра хиляди лайкове и стотици мнения.

Припомняме ви, че на 9 декември Божанков беше изключен от парламентарната група на Българска социалистическа партия . Решението е било взето единомислещо от всички участвали. Причината беше, че от парламентарната естрада депутатът разкритикува позицията на левицата за възпиране от изпращането на оръжия за Украйна, а по-късно поддържа ратфикикацията. От Българска социалистическа партия обясниха, че дейностите му са в прорез с решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия и Общото заседание на парламентарната група да се гласоподава „ срещу “.

След изключването си от Българска социалистическа партия, Божанков стана нечленуващ в парламентарна група народен представител .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР