Изказванията на Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист

...
Изказванията на Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист
Коментари Харесай

Марешки: ВМРО и "Атака" са под прякото подчинение на ДПС

Изказванията на Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила и Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила, че ръководещата коалиция може да се разпадне, в случай че Истанбулската спогодба бъде утвърдена, са следващ опит двамата "да си надуаят рейтинга, който непрекъснато пада ", разяснява в студиото на утринния блок на Bulgaria ON AIR водачът на "Воля " Веселин Марешки.

"Решението дали да се разпадне обединението и да се мине към предварителни избори, ще бъде взето в централата на Движение за права и свободи, тъй като Вътрешна македонска революционна организация и "Атака " са под директното послушание на Движение за права и свободи “,смята той.

По думите му Патриотите могат да преглътнат Движение за права и свободи, с цел да имат двама вицепремиери и няколко министерски кресла.

"Нищо не може да разклати държавното управление. Много е мощно, тъй като има доста претенденти да го поддържат ", означи Марешки и добави, че Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са подготвени да заместят Патриотите, в случай че те изоставен ръководещата коалиция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР