Демократите са толкова паникьосани от колебливото представяне на президента Джо

...
Демократите са толкова паникьосани от колебливото представяне на президента Джо
Коментари Харесай

„WTF“: Паникьосаните демократи започват да търсят алтернативи на Байдън

Демократите са толкоз паникьосани от неувереното показване на президента Джо Байдън в дебата, че някои интензивно разискват това, което в миналото е било неописуемо: замяната му в листата, написа Политико.
Трима стратези, близки до трима евентуални претенденти за президент на Демократическата партия, споделиха, че са били бомбардирани с текстови известия по време на дебата. Един консултант сподели, че са получили молби техният претендент да излезе напред като опция на Байдън.
Друг консултант сподели, че са „ взели не по-малко от половин дузина основни донори, изпращащи известия „ злополучие “ и [партията] би трябвало да направи нещо “, само че призна, че „ не е допустимо доста, в случай че “ Байдън не се отдръпна.
Те бяха измежду повече от дузина демократи, които разговаряха с POLITICO, множеството от които получиха анонимност, с цел да приказват свободно.
Един главен донор от Демократическата партия и покровител на Байдън сподели, че е време президентът да приключи акцията си. Този човек разказа нощта на Байдън като „ най-лошото показване в историята “ и сподели, че Байдън е толкоз „ неприятен, че никой няма да обърне внимание на лъжите на Тръмп “.
„ Байдън би трябвало да напусне. Няма подозрение за това “, сподели донорът в текстово известие, предлагайки различен вид, управителен от губернаторите на Мериленд и Мичиган.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР