Изказването на Свилески за кодовете на машините беше балонно вмятане

...
Изказването на Свилески за кодовете на машините беше балонно вмятане
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: Мостовете между БСП и ПП са съборени

Изказването на Свилески за кодовете на машините беше „ балонно вмятане в пленарната зала ”, сподели депутатът от Политическа партия

Не е обсъждано предложение в „ Продължаваме промяната ” да бъде даден кода за машините при изискване, че Българска социалистическа партия изтеглят законопроекта за Изборния кодекс, изявлението на Свилески е „ балонно вмятане в пленарната зала ”, това сподели депутатът от ППРадослав Рибарски в студиото на „ Офанзива ” по.

Рибарски сподели, че е добре Българска социалистическа партия да извърнат внимание на позицията на младежкото Българска социалистическа партия, което не е според с връщането на хартиената бюлетина.

„ Доста мостове бяха съборени сред Политическа партия и Българска социалистическа партия, към този момент имаме много разлики ”, сподели той.

Депутатът сподели, че Политическа партия ще поддържат преброителните центрове и че най-малка възможност за манипулиране на вота е в машинното гласоподаване.

Службите би трябвало да са на послушание на Министерски съвет, тъй че да се случват по-бързо измененията в обстановки като сегашната с бежанците, сподели политикът.

По мотив настояването за оставка на министър Демерджиев Рибарски сподели, че оставката на един човек не взема решение проблемите с границата, които са подценявани години наред.

Депутатът сподели, че нямат терзания по отношение на „ Джемкорп ”.

„ Няма заплаха рафинерията да затвори. Бяха регистрирани всички механически специфики, логистика тъй че тя да има задоволително суровина, с цел да може да създава горива за българския пазар ”, сподели той.

Политическа партия ще поддържат импортирания план за ограничение износа на петролни артикули от съветски нефт в страните от Европейския съюз, сподели Рибарски.

Индустрията не разчита дотам на природен газ, а и България има подсигурени доставки, съобщи политикът. Пазарите се успокоиха и няма индикация за внезапна трансформира на цената на газа, добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР