Изказването на руския депутат Пьотр Толстой е нагло, недопустимо, неприемливо

...
Изказването на руския депутат Пьотр Толстой е нагло, недопустимо, неприемливо
Коментари Харесай

Зам.-министър Запрянов: Изказването на Пьотр Толстой е симптом за мисленето в близкото обкръжение на Путин

Изказването на съветския народен представител Пьотр Толстой е безочливо, неприемливо, недопустимо и не кореспондира с интернационалното право и естествените връзки сред страни, сподели през днешния ден пред bTV зам.-министърът на защитата Атанас Запрянов. Той посочи, че не приема казаното като директна военна опасност.
 
" Това изявление е признак за мисленето в близкото обграждане на Путин и по какъв начин тези хора напълно безгрижно считат военния инструмент като средство за неоимперски упоритости и по този начин безгрижно приказват за война против страни, които са членки на НАТО. Българите да са спокойни, няма военна опасност за страната ни. Не бива да се връзваме на пропагандните внушения на Толстой ", изясни Запрянов.
 
Той добави, че на срещата на високо ниво във Вилнюс НАТО за следващ път е оповестило, че ще отговори съкрушително против всякаква експанзия против негов член.
 
" Вече имаме районни проекти. На територията на страната има многонационална бойна група с рамкова страна Италия, която преди няколко седмици организира обучение и сподели подготвеност да нарасне до бригада. При вероятно нахлуване на територията на България се знае в границите на какъв брой дни кои сили и от кое място ще дойдат. Мисля, че тези пропагандни изявления на политици като господин Толстой целят на първо място да внушат боязън. Да разколебаят популацията в България и в Румъния и да активизират техни проксита да оказват опозиция на помощта, която оказваме на Украйна ", сподели още военният зам.-министър.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР