Изкаралият неубедителен период в призна, че от самото началото не

...
Изкаралият неубедителен период в призна, че от самото началото не
Коментари Харесай

Алексис Санчес: Исках да избягам от Манчестър Юн още след първата тренировка

Изкаралият неоснователен интервал в призна, че от самото началото не се е чувствал благополучен в клуба. “Още след първата ми подготовка там желаех да напусна и да се върна назад в ”, съобщи той във видео в Instagram. Нападателят мина на “” през януари 2018 година

“Още след този първи ден там осъзнах доста неща - продължи чилиецът. - Прибрах се у дома и приказвах със фамилията ми и моя сътрудник дали не е допустимо да скъсам договора и да се завърна в Арсенал. Усещах, че нещо не ми харесваше, само че пък към този момент бях подписал контракт. Минаха месеци, само че аз продължавах да чувствам същото нещо. А и публицистите говореха, без да знаят какво се случва. И това ме нараняваше. Бивши футболисти на клуба също се изказваха, без да имат концепция какви бяха нещата в клуба в реалност. По този метод и те ме нараняваха. Един състезател е подвластен и от атмосферата в съблекалнята. Всички там би трябвало да сме семейство, само че това не беше по този начин, което пък рефлектираше върху представянето ни на терена. Ако трябваше да се упрекна някого, упрекваха мен. Аз самият съм сериозен към себе си и съзнавам, че трябваше да играя по-добре, само че пък другите постоянно сочеха мен даже да съм бил на игрището единствено за няколко минути.”

В последна сметка Санчес вкара едвам 5 гола в 45 дуела за “червените дяволи” и след това мина в - в началото чартърен, а по-късно и за непрекъснато.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР