Изхвърлена на улицата заедно с новородените си котенца – така

...
Изхвърлена на улицата заедно с новородените си котенца – така
Коментари Харесай

Котка, която загуби новородените си котенца, стана майка на четири самотни кученца

Изхвърлена на улицата дружно с новородените си котенца – по този начин стартира историята на нашата смела основна героиня, котка на име Катя, която претърпява същинска покруса: всичките й бебета умират заради ниските февруарски температури в съветския град Томск, откакто стопаните й я изхвърлели дружно с новородените котенца.

Минувачи забелязали котка с дребните си легнала под кофа за отпадък и я завели в локалния подслон за бездомни животни. Въпреки напъните на личния състав да избави дребните, измръзванията били необратими и всички те изгубили борбата. Вече призната в приюта, Катя се затворила в себе си и се трансформирала в далечна сянка на котето, което било преди, като избягвала всевъзможен контакт с хора или животни.

Но на мощните животинки, животът постоянно дава втори късмет, като всичко се трансформира фрапантно, когато четири кученца бордър коли били доведени в приюта. Кученцата били единствено на три седмици и се нуждаели незабавно от майчини грижи и кърма. Катя към момента имала мляко след раждането на котенцата и за удивление на личния състав при срещата с дребните тя незабавно откликнала на потребностите на кученцата.

Кученцата интуитивно усетили, че Катя може да ги нахрани, и почнали да търсят нейното мляко. Катя от своя страна на драго сърце се позиционирала по този начин, че на бебетата да им е комфортно и да са постоянно на топло. Тя почнала да прекарва време с тях, като като че ли ги приемала за свои лични деца.

„ Катя стана радикално друга след срещата с кученцата “, споделя човек от личния състав на приюта.
„ Сякаш тя самата се нуждаеше от тази грижа и бяхме доста удовлетворени да я забележим още веднъж щастлива. “

Кученцата от своя страна попаднали в приюта, тъй като не били чистокръвни и се оказали ненужни. Въпреки всичко, с помощта на майчинския инстинкт на Катя, през днешния ден те имат късмет за пълностоен живот, а една съкрушена котка майка откри щастието в четири нещастни кутренца.

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР