Изграждането на устойчивост по време на стрес е по-важно от

...
Изграждането на устойчивост по време на стрес е по-важно от
Коментари Харесай

5 неща, които ще ви помогнат да се справите със стреса

Изграждането на резистентност по време на стрес е по-важно от всеки път. Стресът е физическото или прочувственото напрежение, което изпитвате в отговор на нещо, което се случва. Някои се оправят добре, до момента в който други не толкоз.
Тъй като светът е изпълнен с бързи промени и огромна част от тях не е под наш надзор, има доста благоприятни условия да изпаднем в стрес.
1. Смейте се или най-малко се усмихвайте
Пет минути да се усмихвате пред огледалото или да се смеете с глас ще направи чудеса в оправянето със напрежението.
Опитайте да превръщате обстановките на стрес в занимателна кино парадия. Винаги, когато можете да превърнете тревожния миг в комичен, вие изцяло измененията динамичността на обстановката.
2. Променете гледната си точка за напрежението
Обикновено да се чувстваш уплашен за нещо значи, че не знаеш по какъв начин да се оправиш. Това може също да значи, че имате някакъв боязън. И това е напълно обикновено - случва се на всички нас.
Какво ще стане, в случай че вместо да се концентрирайте върху това, което не знаете или от което се страхувате, се концентрирате върху това, което бихте могли да извършите, с цел да намерите решение на предизвикването?
По този метод ще научите по какъв начин да решавате проблеми, вместо просто да се притеснявате, когато зародят.
3. Запишете го - по-късно го изговорете
 Горим калории със единствено 40-минутна разходка Горим калории със единствено 40-минутна разходка
Една от главните рекомендации на Световната здравна организация (СЗО) за попречване на развиването на незаразни заболявания - като затлъс...
Друг метод за битка със напрежението е да го погледнете в очите и да го наречете с името му. Първо, отделете време за писане на събитията, създаващи паниката, и бъдете съответни.
След това уловете детайлностите за това кой, какво, къде и по кое време. Опитайте всичко допустимо да извадите страстта и преценката от историята.
След това говорете с приближен човек, с цел да споделите спецификата - и се придържайте към обстоятелствата,. Този метод ще ви помогне да разберете каква е обстановката. В резултат на това ще започнете да търсите решения за понижаване на напрежението.
4. Определете каква е повода и дали можете да я измененията
Докато пишете, включете информация за това, което Ви е предиздвикало да се чувствате уплашени от обстановката с детайлности. След това помислете за какво ви е разстроило и се интересувайте какво бихте могли да извършите, с цел да измененията резултата.
 Храните, които са по-силни от напрежението Храните, които са по-силни от напрежението
Стресът e неизменима част от живота на всеки човек. Уви, няма метод да го отстраняваме изцяло, само че можем да помогнем на тялото си да нама...
Винаги, когато търсите и се концентрирате върху тях, а не върху самия проблем, развивате резистентност на стрес.
5. Визуализирайте противоположното на вашата паника
Това е релативно елементарно. Вместо да се чувствате уплашени, затворете очи и вместо това изберете едно от тези усеща: умерено, решително, предостатъчно, хармонично и така нататък
Щом изберете думата се концентрирайте върху това по какъв начин тя ви кара да се чувствате. Как наподобява възприятието? И по какъв начин тялото ви реагира на него?
Сега, откакто сте разкрили възприятието, което предпочитате да имате, можете да изберете това на мястото на уплашеното възприятие.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР