Изграждането на стабилна любовна връзка в която партньорите са лоялни

...
Изграждането на стабилна любовна връзка в която партньорите са лоялни
Коментари Харесай

Ето 7 признака, че той се вижда с друга

Изграждането на постоянна любовна връзка в която сътрудниците са лоялни един към различен е мъчно. Не всяка половинка е подобаваща за това. Понякога всичко върви като по вода, а след време се оказва, че сътрудникът ни се вижда и с друга. Друг път сигналите са налице, само че като че ли не ги виждаме. Вижте 7 признака, че той може би се среща и с друга.

Опитва се да заобикаля избрани места, когато сте дружно
Силен знак, че сътрудникът ви или мъжът, с който излизате към сегашния миг играе двойна игра е, че когато сте дружно на открито, той стратегически заобикаля места, на които може да ви видят дружно. Това може да са оживени улици, настоящи заведения. Ако срещите ви са на все уединени и отдалечени места, несъмнено има нещо неправилно.

Срещите ви са станали скучни
С течение на времето всяка връзка влиза в рутина. Но в случай че той поставя по-малко старания във връзката ви спрямо преди, избира да си стоите вкъщи, вместо да се отдавате на обичани занимания, а в това време е подготвен когато и да е да се види с другари, несъмнено е допустимо да се вижда и с друга.

Той ви показва по друг метод, а не както при започване на връзката ви
Сериозен знак, че сътрудникът ви се пробва да се отдели от вас, изключително в наличието на друга жена, е в случай че той ви показва единствено с вашето име, без да прибавя, че вие сте неговата половинка. Други изискващи вниманието ви признаци могат да бъдат нежеланието от негова страна да демонстрира обществено обвързаност. Обърнете внимание и в кои случаи се държи хладно с вас. Има ли в тези моменти друга жена наоколо?

Избягва тематиката за общото ви бъдеще
Дори и да се окаже, че към сегашния миг той не се среща и с друга, без вие да знаете, неговоренето за вашето общо бъдеще и неналичието на интензивност, подсказваща, че той има съществени планове към вас, би трябвало да ви бъдат като червен байрак.

Не желае да ви вкарва в неговия обществен кръг
В едни взаимоотношения е изцяло обикновено двамата сътрудници да прекарват някакво време със свои другари. Но когато вие сте отвън неговия обществен кръг, хората от него незадълбочено ви познават, рядко ви виждат, несъмнено той крие нещо от вас.

Иска да извършите някои промени по себе си
Правете разлика сред доброжелателна рекомендация и грижа и някой, който изисква от вас да отслабнете, да промените дрешника си, да измененията прическата си. Това може да е индикатор, че той е притеглен към избран типаж дами и за в бъдеще е допустимо да стартира да води двойна връзка.

Има избрана жена, която му е просто „ другар “
Той евентуално се среща постоянно с нея или прекомерно постоянно си споделят в обществените мрежи, измисляйки си всякога причина да го прави. В някои крайни случаи, може да се окаже че прекарва време и с двете ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР