52-годишен украински гражданин, пребиваващ в България с временна закрила, е

...
52-годишен украински гражданин, пребиваващ в България с временна закрила, е
Коментари Харесай

Украинец арестуван за опита за грабеж на златари в Бургас

52-годишен украински жител, пребиваващ в България с краткотрайна протекция, е задържан след дръзкия опит за обир от златарски магазин в центъра на Бургас. Това оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в морския град.

Украинецът е задържан в петък сутринта. Опитът за обир, стана измежду обед предния ден, в центъра на Бургас.  

Дегизиран с шапка- идиотка, украинецът влезнал като клиент. Само посочвал да му покажат пръстени и синджири, без да приказва, очевидно с цел да не се разбере, че е чужденец.

Когато продавачката се усъмнила в него и натиснала паник бутона, той я блъснал с тейзер. Тейзерът  действа с лекочестотен  ток, със стрелички.

Една стреличка се забила в бургазлийката, която откакто крадецът избягал, отишла в прилежащо помещение и разтреперана споделила, че са я нападнали. Жената е претърпяла голям потрес, все пак е запазила хладнокръвие, разяснява Цветелина Рандева, представител на ОД на Министерство на вътрешните работи.

 Камера обаче е запечатала цялото закононарушение. След като „ превъртели “ целия роден кримиконтингент, служителите на реда почнали да ревизират и регистрациите на чужденците. Така стигнали до украинеца, който е бил арестуван в дома си, на посочения в регистрацията адрес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР