Дали са пробити, кои са пробити, какво се е случило

...
Дали са пробити, кои са пробити, какво се е случило
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов за депутатите от Величие: Дали са пробити ще го видим при избора на кабинет

" Дали са пробити, кои са пробити, какво се е случило - това ще го забележим при избора на държавно управление. "

Така идеологът на " Величие " и редови член Ивелин Михайлов отговори на въпрос в бТВ дази заран има ли " пробити " народни представители от партията, който биха дали своят вот (или подкрепили с отсъствие) за държавното управление на малцинството, което ГЕРБ счита да предложи. Както е известно, към този момент то се употребява единствено с твърдата поддръжка на Движение за права и свободи, т.е. на 115 депутатски гласа.

Михайлов влезе в спор с формалния водач на " Величие " Николай Марков, откакто група депутати поддържаха Анна Александрова от ГЕРБ да оглави комисията по правене на парламентарния устав. Заплаши с изключване, на което Марков реагира, че той е ръководителят на партията и не редовият член ще взема решение. Последва опрощение от страна на Михайлов.

" Аз съм член на партията. Преди години, когато създадохме партията, ние се обединихме за решение на неправдата. Партията потегли като локална самодейност в община Ветрино. Всяка партия е отражение на ползите на хората. Ние сме зародили като локална партия с избрани проблеми, които има дадена локална общественост, само че към този момент виждаме, че те са национални ", зяви тази сутрин Михайлов.

Той акцентира, че за изборите е помагал с послания, които са общопартийни. " Нашата акция е доста евтина. В интернет коства 0 лв.. Ние нямаме субсидирани реклами. Пътуванията ни в чужбина ги направихме в три страни – Англия, Германия и Австрия ", сподели Михайлов.

По думите му тези пътувания всеки самичък си ги е плащал.

Михайлов изясни, че е поръчител за осъществявания на нещата, тъй като хората в България са се нагледали на политици, които влизат във властта и вършат противоположното на това, което са споделили.

На въпрос за какво не е станал народен представител, Михайлов сподели, че когато депутатите влязат във властта, някой би трябвало да свърши работата на място.

Вчера Николай Марков изиска опрощение от Ивелин Михайлов за думите му, че депутати от партията са под външно влияние. Малко по-късно Ивелин Михайлов се извини на партията в изказване от вкъщи си, окичен с мозайки и гравюри.

" Нашите депутати имат потребност от опрощение, с цел да работят. Всичко давам единствено те да са добре. И най-сериозните хора вършат неточности. За момента одобряваме, че аз съм направил неточност. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и чакаме да забележим техните дейности. До този миг аз съм направил неточност. Когато нямаш доказателства, аз съм индивидът, който съм отправил някаква клюка. Извинявам се за това нещо ", акцентира Михайлов.

По мотив инспекцията на Националната организация за приходите (НАП) по подадени сигнали против компаниите му, Михайлов сподели, че постоянно си е заявил налозите и постоянно ги е плащал.

" Когато налозите не са платени, на тях има законова рента, която се начислява. Те са обезпечени с парцели. Няма по какъв начин аз да не си платя налозите (?!).

Това е законово право на всеки един бизнес. Аз създавам пари за страната. За моите компании съм платил налози на страната - 300 000 лв. ", изясни той.  
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР