Моторист е загинал при катастрофа край софийското село Хераково. Това

...
Моторист е загинал при катастрофа край софийското село Хераково. Това
Коментари Харесай

Серия черни инциденти с мотор сее смърт на пътя

Моторист е умрял при злополука край софийското село Хераково. Това потвърдиха от Центъра за незабавна помощ в София.

Сигналът е подаден в 15:43 ч., а в 15:51 ч. незабавният екип е бил на мястото - след отбивката за Хераково. Катастрофиралият мъж, на забележима възраст към 25-30 година, е умрял на място.

Преди два дни мъж на 47 години почина, а детето му е с заплаха за живота след злополука във Варна. Инцидентът е станал към 19.05 ч. по пътя за кв. Виница, заяви Министерство на вътрешните работи.

Според първичните данни 23-годишна варненка с лек автомобил подхванала противоположен завой на неразрешен сектор от пътя, без да пропусне движещия се в насрещната лента мотор.

Вследствие на конфликта мотористът - 47-годишен варненец, е умрял, а детето, с което е пътувал, е настанено в реанимация с голям брой контузии и заплаха за живота.

Пробите за съществуване на алкохол и наркотични субстанции на лидерката на лекия автомобил са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Починалият мъж е почитан служител на реда в града, а след новината за случая градът потъна в тъга.

Серията черни произшествия с мотор застигна и момче на 26 години от Враца. Младежът почина на място при тежък пътен случай с лек автомобил, станал на натоварено кръстовище във Враца на 21 май. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР