Изграждането на артистичният имидж и артистите като бранд е дългосрочен

...
Изграждането на артистичният имидж и артистите като бранд е дългосрочен
Коментари Харесай

Артистът дава различни емоции и съдържание на даден бранд


Изграждането на артистичният имидж и артистите като бранд е дълготраен и пореден развой. В него се съчетава натурелът, вътрешната същина на създателя, от една страна, и изкуството му – от друга. По този метод би трябвало да се отговори на упованията на дадена публика или аудитория.

Това е професионалната позиция на Магдалена Сотирова , дълготраен управител на редица актьори , измежду които Владимир Ампов-Графа и Михаела Филева, ръководещ сътрудник в „ Монте мюзик “, един от лекторите на Brand talks: Разбери по какъв начин да създадеш обичан бранд и да спечелиш.

 „ Когато един актьор изгрее, прави усещане с първата си ария или план. Трудното е когато той би трябвало да продължи, да надгражда . Да не разочарова публиката и в това време да я изненадва. “

Тя посочи, че не всеки реализатор или създател желае да възпитава , тъй като краткосрочно това може да има и отрицателни последствия. Публиката желае лесното, бързото, наличното. Успешният актьор би трябвало да откри салдото. Освен това той не трябва да се подвежда от реализиран триумф, тъй като елементарно може да направи неточност в общественото пространство. И не трябва да прави прекомерни взаимни отстъпки със себе си, имиджа и творчеството си.

За разлика отпреди 5 години, да вземем за пример, през днешния ден не е задоволително да създадеш шлагер. Почитателите желаят да са по-близо , употребявайки обществените мрежи.

Хората към този момент желаят да харесат и личността. Качествата на индивида към този момент се неразривно свързани с създателя.

„ Това, което артистите дават на марките, е друго наличие – посредством техните планове. Дават разнообразни страсти и показване на даден артикул или услуга. Всеки търси отличителното “, добави Сотирова.

Ефективността на обещано партньорство може да се планува - след разбори, според от броя почитатели (гледания, прослушвания), само че и възрастта, ползите, интелектуалното равнище на аудиторията.

Чуйте диалога на Катя Василева с Магдалена Сотирова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР