Изготвихме класация на 10-те знаменитости, които интригуват най-силно аудиторията на

...
Изготвихме класация на 10-те знаменитости, които интригуват най-силно аудиторията на
Коментари Харесай

Кои са най-следваните личности в Instagram

Изготвихме ранглиста на 10-те звезди , които интригуват най-силно аудиторията на обществената мрежа.   Звездите зад тези сметки вълнуват и ангажират публиката си със наличието, което споделят.

Ако сте нетърпеливи да разберете кои са най-следваните персони в Instagram? Няма да ви държим повече напрегнат, в ижте кои са те:

10. Джъстин Бийбър (@justinbieber) - 281 милиона почитатели  surprise

На последно място в нашата ранглиста, само че на 10 позиция в света по брой почитатели, се подрежда суперзвездата Джъстин Бийбър. Канадският поп артист издава дебютния си албум едвам на 15-годишна възраст. От младеж се трансформира в звезда, а звездният му път го води до забележителните 281 000 000 правилни почитатели в Instagram. 

Там той преобладаващо разгласява фрагменти с брачната си половинка Хайли Бийбър, с която са женени от 2018 година. Последните фотографии на двойката са от празненството на списание  Vanity Fair.
                 

 Instagram

 

9. Бионсе (@beyonce) - 300 милиона почитатели  blue inlove
Популярността на Бионсе Жизел Ноулс-Картър започва с групата Destiny's Child през далечната 1997 година. Това дава началото на нейната кариера. Но след разпада на триото тя сподели, че ще оцелее и без тях. А даже и повече - ще се трансформира в суперзвезда, позната на целия свят. Така изпълнителката на " Single ladies " завоюва сърцата на 300 000 000 души в Instagram.

Там тях тя радва с фотосесии със страхотни визии, задоволили любопитното око и затворили устите и на най-дръзките фешън критици. Постер за идното й международно турне през 2023 година отнесе над 8,6 милиона лайкове.   heart
                    

 Instagram

 
8. Ким Кардашиян (@kimkardashian) - 348 милиона почитатели
Кимбърли Ноуъл Кардашиян стана известна като риалити звезда в личното си предаване „ Keeping up with the Kardashians “. Но да не забравяме, че преди риалитито Ким се популяризира и с присъединяване си в друго видео, което е единствено за възрастни...  devil А от него прибира една крупна сума пари. След това тя пусна свои линии за козметика и бельо  KKW Beauty  и  Skims , с които омагьосва почитателите си.

С тази си обаятелност Ким влиза в клуба на милиардерите и се подсигурява до дълбоки старини. Несъмнено към този момент е и измежду " милионерите " в Instagram с цели 348 милиона почитатели и заема почетната 8 позиция.

Безспорно тя е една от дамите, които диктуват стилните трендове и дават звук на настройките и усетите в стайлинга. Ким разчупва стандартите и постоянно излиза с екстравагантни визии.
                 

 Instagram

 
7. Ариана Гранде (@arianagrande) - 361 милиона почитатели  vista adore

Американската певица Ариана Гранде сграбчи публиката с големия си гений, а точно с невероятния си глас. Тя е носителка на награди " Грами " и се отличава измежду останалите реализатори с ангелския си глас. Притежателка на вокален диапазон от четири октави, Ари заема 7 място в класацията ни с 361 милина почитатели.

Последните включвания на Гранде в обществените мрежи са на фотографии в компанията на също толкоз известния реализатор The Weeknd. А мотивът е записването на дуетното им парче  Die For You.  wink
                   

 
 Instagram

 
6. Дуейн Джонсън (@therock) - 368 милиона почитатели  blue speechless

От кечист до един от най-търсените артисти не се става толкоз елементарно и просто, а се изискват доста харизма , гений и непримиримост . Качества, които Дуейн Дъглас Джонсън сигурно има, а и освен. Точно тях виждат у него 368 милиона души, които го следват в обществената мрежа.

Скалата е образец за това по какъв начин фантазиите освен са безвъзмездни, а са и осъществими . Именно и него цитираме със следните думи: 
  Всички триумфи стартират със самодисциплина. Започват с теб!
Или пък:
  Не се опасявай да бъдеш упорит в задачите си. Тежката работа в никакъв случай няма да спре, нито пък фантазиите ти!                    

 Instagram

 
5. Кайли Дженър (@kyliejenner) - 381 милиона почитатели  blue shock

Популярността си Кайли Кристен Дженър придобива с присъединяване си в  „ Keeping up with the Kardashians “ . Тя основава фешън линия дружно със сестра си Кендал, наречена " Kendall and Kylie ". А по-късно прави своя козметична марка.

Дженър се подрежда на в средата на класацията на 5 позиция, като радва цели 381 милиона души в своя Instagram акаунт.
 Instagram

 
4. Селена Гомез (@selenagomez) - 399 милиона почитатели  blue inlove

Селена Гомез е най-следваната жена в света на Instagram. В обществената мрежа тя постоянно споделя с всички 399 милиона почитатели за своето психологично здраве, за своите възходи и падения. Тя приказва намерено и допира с думите си и може би заради тази причина е фаворитка на милиони.

Изпълнителката на песента " Kill them with kindness " постоянно се е стремяла към това да бъде себе си, да бъде земна, блага и добра, тъкмо както пее в песента. А на един от последните си постове даже демонстрира уменията си в риболова. А те са заслужили над 13 000 000 лайка.  yes
                   

 Instagram

 
3. Лионел Меси (@leomessi) - 441 милиона почитатели
Дойде ред на един професионален състезател в класирането, а точно на футболиста Лионел Андрес Меси Кучитини.  Седемкратният собственик на Златната топка има впечатляваща почитател група в обществената мрежа от цели 441 милиона души. Така той сграбчи бронза и подмина Гомез с цели 42 милиона души повече.   blue crazy

Арежентинецът е нападател в влиятелния футболен клуб Paris saint germain . И със спортните си достижения той се е потвърдил като един от най-успешните футболисти. В Instagram профила си той споделя най-вече фотоси, свързани с работата си.  blue inlove
                 

 Instagram

 
2. Кристиано Роналдо (@cristiano) - 560 милиона почитатели  vista laught
И публично най-следваният човек в Instagram е Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро. Португалецът е играчът с най-вече публични голове в историята на футбола.

Рекордьорът печели и нашата ранглиста като най-харесвания мъж в обществената мрежа. Там той разгласява фрагменти от фамилния си живот, както и от работата си. На някои от тях има по 17 000 000 лайкове.  heart
 
                 

 Instagram

 
1. Instagram (@instagram) - 616 милиона почитатели  blue crazy
Не го очаквахте, нали?  blue shock Първата позиция принадлежи на страницата на обществената мрежа. С цели 616 милиона почитатели златото отива при акаунта на самия Instagram .

В канала се качва предимно развлекателен вид наличие, с което потребителите, които го следват, да разпускат и да се развеселяват.
 
                 

 Instagram
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР