Изгонването на руските дипломати от България е страховита стъпка. Този

...
Изгонването на руските дипломати от България е страховита стъпка. Този
Коментари Харесай

Парамов пред Lupa.bg: Прокурор или психиатър за Кирил Петков, спешно!

Изгонването на съветските дипломати от България е страховита стъпка. Този акт един ден ще ни коства пари, доста пари. Тази скъпа безочливост няма мяра, а носи единствено загуби. Да закриеш консулства в София, Русе, Варна е лудостта на времето, разгласи пред Lupa.bg финансистът Кольо Парамов от Лондон.

Имаме финансови ползи от Русия. Вместо да даваме по 0,25 лв. от събраните пари за литър бензин, ние с " Лукойл " можем да понижим бензина и нафтата с 4 пъти- с 1 лев, както в Унгария, без да харчим пари от бюджета, добави той.

Парамов е безапелационен, че българският министър председател се нуждае незабавно от психиатър.

" Тази тежка психодиагноза би трябвало да бъде конкретизирана незабавно. Аз-ът му е тежко и съществено оскърбен и тъй като беше изкуствено форматиран целево да извърши избрани задания, той диаметрално е деформативен след това. Две условия са нужни- или незабавно да бъде арестуван от основния прокурор, или отведен в болница да му си помогне. Кирчо докара България до пропастта! Скоро всички ще узнаят това!, пророкува специалистът.

" Той надмина изразените ми упования от декември месец, че детската градина към момента е в неговото схващане, а българите го избират за първия мъж на 1350 годишна страна. Тук лъжата, заблудата и вариабилността при личността е психолого-психиатричен проблем, а не материалната база и интереса на страната в мисленето на този човек. По самото си наличие и проявено държание той е злотворен и всяко негово решение до в този момент за България е неповторим абсурд и щета за страната ", безапелационен е Парамов.

Според него е време Народното събрание да бъде изпълнено със остарели и прецизни депутати, постигнали задачите в своя живот с опит и потвърдени триумфи.

" Нека младите Кирчовци да почакат, да се учат, да се потвърдят, да съумеят във времето и след това да влязат в ръководството на България. Нуждаем се от рационално, диалогично и експертно държавно управление. Интересът на България е преди всичко! Новото държавно управление на страната не може да се води в никакъв случай повече от Кирил Петков! ", счита Парамов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР