Изгонването на 70 сътрудници на руското посолство в България може

...
Изгонването на 70 сътрудници на руското посолство в България може
Коментари Харесай

Руски сенатор: Без нас България рухна. Братушките направиха направиха глупашки избор -

„ Изгонването на 70 сътрудници на съветското посолство в България може да препълни чашата на нашето самообладание. И, в случай че не дадем корав отговор, на следващия ден и други страни от НАТО ще продължат политическата си нецензурност във връзка с Русия. “ Това написа в профила си в Телеграм сенаторът в Съвета на федерациите на федералното заседание (горната камара) на съветския парламент Владимир Джабаров, претендент на науките от Института по бетон и железобетон на някогашния Съюз на съветските социалистически републики, випускник школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и някогашен генерал-майор от ФСБ. Железобетонният сенатор попада и в санкционните описи на Съединени американски щати и Европейски Съюз.

От вторник, когато българското държавно управление изгони 70 руснаци, работещи в България за МвНР на Руската федерация, Джабаров е изключително деен в профила си в Телеграм и проучва България и нейното държание.

„ Май най-наглите изцепки против Русия американците ги поръчват на своите европейски марионетки: България, Литва, Латвия и Полша. Сметката е елементарна: ще има доста звук, само че Русия по табиет ще се ограничи до дипломатически митинги. “ – разяснява Джабаров и заплаши, че изгонването на руснаците от София може да има сериозен отговор. „ Сигурно посланикът в България Елеонора Митрофанова е права в действителност. Трябва ли въобще да поддържаме с тази страна дипломатически връзки. “ – подгрява аудиторията си Джабаров.

„ Защо България си изостря връзките с Москва? Какво, с изключение на положително, е видяла тя от нас България обичайно получаваше от нас евтини енергийни запаси, торове. В българските курорти десетки хиляди руснаци оставяха своите спестявания, пълнейки значително българския бюджет. Българите демонстративно се отхвърлиха от прокарването на своя територия на Южен поток. Плюха си, всъщност, сами на лицето. После дойхода в Москва, разкаяха се и изпросиха от нашия президент опцията да се включат към Турски поток. Проявиха им схващане. И како? Пак всичко предадоха и не помниха. Историята на нищо не е научила братушките. “ – страда откровено съветският сенатор.

Владимир Джабаров, който прикани съветските туристи да не почиват в България разсъждава и за българския туризъм през призмата на персоналните си прекарвания.

„ За първи път почивах на Златни пясъци като студент на юношески продан през 1971 година Всичко ми хареса. За финален път бях там със фамилията си през 1999 година И какво? Бях изумен от обстоятелството, че за съвсем 30 години всичко се е порутило, обслужването е като по времето на соца. Разбира се, Съюз на съветските социалистически републики с неговата великодушна помощ за българите от дълго време го няма. И всичко последователно се е рушило. А в този момент въобще не е по-добре. Какъв е смисълът руснаци да вървят в България. На Черно море Сочи наподобява няколко хрумвания по-привлекателен. Призовавам сънародниците си да бойкотират всички курорти по българското Черноморие. Вярно е, че без руснаците никой от уважаващите себе си европейци няма да отиде в България, а ще избра Кипър, Гърция, Турция. " Братушките " още веднъж направиха глупашки избор. “

Одобрение за написаното от Джабаров изрече сътрудника му сенатор Андрей Клишас, по съвпадане състудент в еднакъв курс на Руския университет за дружба с народите с опозиционера Алексей Навални, който предложи България да бъде употребена за наставление на целия свят:

„ Както вярно обръща внимание на обстановката сенаторът (Джабаров, б. р.), ответните ограничения би трябвало да бързат бързи и решителни. В настоящия миг за нас България е стратегически изгубена. Със настоящето държавно управление ние няма да можем да намерим общ език в връзките си. Значи би трябвало да бъдат демонстрирани нацелия свят последствията от такива решения. И те би трябвало да бъдат освен дипломатически, само че и стопански. Сега следим по какъв начин политиците от други страни се оправдават за последствията от своите решения пред народите си (високите цени). Трябва да продължаваме този развой. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР