Изглежда кулинарното шоу Черешката на тортата“, е минало на издръжката

...
Изглежда кулинарното шоу Черешката на тортата“, е минало на издръжката
Коментари Харесай

„Черешката“ с издръжка от Галин

Изглежда кулинарното шоу „ Черешката на тортата “, е минало на издръжката на чалгаджията Галин. Той заплаща на кулинарното предаване, с цел да кани реализатори от компанията му, с цел да си подвига акциите по този метод. Там първо изгря слабоизвестният за необятната аудитория, само че пък другояче приветлив Адам, а след това нежната и нежна Лидия. Според мълвата, повода не е в огромната им известност, а в контракт с продуцента им.

 

Очевидно Галин прави всичко по силите си, с цел да задмине някогашния си началник Митко Пайнера, който напусна преди време и основа лична музикална компания. Добричкият чалгаджия откри страховит вид за реклама на бизнеса си посредством „ Черешката на тортата “. Прави усещане, че в последно време в кулинарното шоу влизат хора, които намерено промотират бизнеса си или свои нови планове, което неимоверно навежда на мисълта за платени участия.

Галин също не прави изключение, откакто изгря за пръв път в предаването на Манчев преди 3 години, когато основа музикалната си компания. Макар да не сподели забележителни кулинарни умения, за сметка на това той описа обстойно и нашироко за компанията си и предложения като помощници в кухнята точно Адам и Лидия.

Очевидно точно те двамата са изпълнителите, на които разчита най-вече, поради обстоятелството, че в този момент е уредил техни независими участия в кулинарното шоу.

 

Няма по какъв начин феновете да не са забелязали, че през предходната седмица Адам описа в детайли за работата си със своя продуцент Галин. А и във всички 5 излъчвания, без оглед на това кой бе хазаин, акцентът падаше най-вече върху него и закачката му с провокативната Ивка Бейбе. За нея също мнозина се чудиха от кое място се е пръкнала в кулинарното предаване, откакто е доста надалеч от добра кулинарка, а и не изпъква с интелектуални качества, че човек да й се възхити най-малко в това отношение.

 

Събирайки две и две и виждайки какви хора гостуват в последно време в предаването, човек стига до извода, че присъединяване на Адам безспорно е платено.

Според мълвата пък Ивка Бейбе щяла да взе участие в иден план на Нова тв и с „ Черешката “ подгрява за него.

 

След присъединяване на Адам, който клюката свързва с близки интимни връзки с шефа му Галин, пристигна ред и на другата му обичана изпълнителка – Лидия. За разлика от своя сътрудник, младата певица бе много безмълвна и даже при най-хубаво предпочитание от страна на екипа, нямаше по какъв начин да се трансформира в център на внимание, защото не прави безусловно нищо край масата, с изключение на да се усмихва и да пробва по хапка от ястията, с цел да не напълнее.

 

Макар да е усвоила по какъв начин да мълчи и да наподобява красива, според разпоредбите на формата, е планувана вечер и за нея, когато да опише в детайли за работата си с Галин. Предстои да забележим дали и отсега нататък в шоуто ще продължат да се появяват негови реализатори. Както е известно, част от екипа му е и Дебора, която стана печално известна, откакто бе остригана и нарязана с макетно ножче от гаджето си. Ще е забавно да я забележим по какъв начин се вихри в кухнята.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Черешката на тортата “ Галин Лидия Дебора Адам Митко Пайнера шеф Иван Манчев Ивка Бейбе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР