Истериите на Кристи в изповедалнята на Биг Брадър бяха сред

...
Истериите на Кристи в изповедалнята на Биг Брадър бяха сред
Коментари Харесай

Спипаха я: Глезлата Кристи от „Биг Брадър” близка до продуцента Краси Ванков

Истериите на Кристи в изповедалнята на „ Биг Брадър ” бяха измежду най-обсъжданите от феновете на риалити формата. Само, че тазгодишните участници в Къщата на Големия брат надали знаят, че актрисата е близка до Краси Ванков и преди време отново е работила за него,

Според слуховете на Кристи е поверена роля да основава спорове в Къщата и да провокира интерес на феновете. Прохождащата актриса заплаши, че ще излезе на открито, само че незабавно не помни за заканите когато получи малко цигари, с които да успокои нервите си. Зрителите незабавно заподозряха брюнетката, че е влезнала в „ Биг Брадър ” с избрана задача и към този момент гледат на нея като на сътрудник под прикритие.

И е допустимо те да имат право тъй като някои от тях се сетиха коя в действителност е Кристи. Тя е била героиня в един от епизодите на „ Съдби на кръстопът ” през 2018 г, спомниха си феновете. Форматът отново е дело на Краси Ванков. Подобно на съквартирантът Радостин, който е взел участие в ситкома „ София денонощно ” на същия продуцент. Който гледахме в Нова тв в продължение на 4 следващи години. Радо не е с изменен на външен тип. Самата Кристи също няма смяна във външността си. И феновете незабавно си спомниха къде са я гледали.

Автор: хотнюз.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР