Изглежда, холивудската звезда Леонардо Ди Каприо преживява някакъв катарзис. Поведението

...
Изглежда, холивудската звезда Леонардо Ди Каприо преживява някакъв катарзис. Поведението
Коментари Харесай

Лео ди Каприо разтури „Бандата на пичеловците“, почива семейно

Изглежда, холивудската звезда Леонардо Ди Каприо претърпява някакъв катарзис. Поведението му е доста по-различно от това, с което сме привикнали. А и не може да се отхвърли, че в последно време се нагледахме на сходни картини в родната правораздавателна система.

 

За пръв път от началото на века, артистът, който е притежател на " Оскар " и е измежду най-желаните холивудски ергени на планетата, не е заложил на дива почивка с голям брой манекенки, празненства и алкохол, а е избрал тиха фамилна отмора в Париж.

 

Леонардо Ди Каприо бе видян във френската столица в компанията на своя остарял другар – артистът Тоби Магуайър. Въпреки това, те не са в търсене на нови сантиментални връзки, тъй като Леонардо е съпроводен от своята 16-годишна племенница, а Тоби – от двете си към този момент поотраснали деца.

 

До наскоро всяко пътешестване на Ди Каприо към Европа беше мотив за привикване на така наречен „ Банда на пичеловците “ – прякор, който „ Ню Йоркър “ измисли за компанията му от радостни пияници преди близо четвърт век. Актуалните клюки обаче сочат, че артистът е разтурил тази неофициална организация и е решил на прага на 50-те си години да постави завършек на разпасания метод на живот.

 

Семейната компания се отдаде на тиха вечеря в безценен ресторант в парижкия Първи регион в събота. Ди Каприо беше повърхностно облечен с дънки и бейзболна шапка. В последно време клюкарската преса оттатък океана свързва Леонардо с следващия топмодел – 28-годишната Нийлам Джил.

 

Твърди се, че артистът я е срещнал на специфична вечеря при започване на месеца с татко си и мащехата си. Означава ли обаче всичко това, че Ди Каприо е решил най-сетне да скъса с ергенлъка, единствено времето ще покаже.

Инфо: Уикенд

Тагове: Леонардо Ди Каприо Тоби Магуайър „ Банда на пичеловците “ актьор холивудска звезда семейна почивка Париж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР