Изглежда, че западните съюзници на Украйна наистина са решили да

...
Изглежда, че западните съюзници на Украйна наистина са решили да
Коментари Харесай

Путин: Западът възнамерява да воюва с Русия до последния украинец

„ Изглежда, че западните съдружници на Украйна в действителност са решили да водят война с Русия до последния украинец. “ Това сподели  руският президент Владимир Путин на оперативно съвещание на непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Русия, съобщи ТАСС.

Украинските въоръжени сили са претърпели обилни загуби през последните 16 денонощия на бойни дейности и сега се прегрупират, съобщи пък военият министър Сергей Шойгу.

Руският президнет не вижда смисъл от нова готовност, страната е подготвена да напусне зърнената договорка

„ При нас върви интензивно образуване на запаси както от към техника, по този начин и от към персонален състав. Към днешна дата са привлечени 114 000 военнослужещи на контракт, като и 52 000 доброволци “, сподели той.

Украинската войска на собствен ред заяви, че Русия е понесла загуби в жива мощ от началото на войната от 222 650 военнослужещи, в това число 650 бойци единствено за последното денонощие, съобщи Укринформ.

Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна сподели това във Facebook.

Той се срещна с Лукашенко в Сочи

По оценки на Киев Русия е изгубила до момента във войната също по този начин 4013 танка, 7783 бронирани бойни машини, 3941 артилерийски системи, 617 реактивни системи за залпов огън, 376 системи за противовъздушна защита, 314 самолета, 301 хеликоптера, 3438 безпилотни летателни апарата, 1214 крилати ракети, 18 бойни кораба и други.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР