Моментът, в който мъж се е опитал да намушка бившата

...
Моментът, в който мъж се е опитал да намушка бившата
Коментари Харесай

Мъж „се опитва да намушка бившата си съпруга до смърт“, докато тя пробва дрехи в съблекалнята на магазина

Моментът, в който мъж се е опитал да намушка някогашната си брачна половинка до гибел, е сниман на смразяващи фрагменти от камери за видеонаблюдение като членове на публиката го наблюдаваше с смут.

Съобщено е, че 37-годишният мъж от Русия е забелязан да влиза в магазина на търговски център в Москва на 29 април със скрита дясна ръка. След това той е упрекнат, че е влезнал в съблекалнята на повсеместен магазин и е подхванал неистова офанзива с нож против някогашната си брачна половинка, за която се счита, че пробвала облекла по това време.

Полицията сподели, че мъжът е излязъл през завесите на куба и стартира да нарязва дамата с нож, като обезпокоителен кадър е уловил момента, в който завесите се отварят, до момента в който той неведнъж намушка жертвата си. След това дамата пада на земята и се свлича под завесата, привличайки вниманието на служащите в магазина и ужасените клиенти.

След това мъжът се вижда да бяга от магазина към минута по-късно на друга камера, до момента в който бързо се отдалечава с мобилен телефон на ухото му.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР