Изглежда, че ултразвуковото изследване отнема много време, но Джанет Уолтън

...
Изглежда, че ултразвуковото изследване отнема много време, но Джанет Уолтън
Коментари Харесай

Преди 37 години се раждат първите ШЕСТЗНАЧКИ в света. Вижте как изглеждат те днес

Изглежда, че ултразвуковото проучване лишава доста време, само че Джанет Уолтън не се тормози. Тя вижда лека смяна в изображението на ехографа и пита дали има проблем. " Сестрата сподели, ами, наподобява, че може да носите повече от едно дете. Така че си помислих, ура! Това са близнаци. ", споделя бъдещата майка.

В този миг Джанет и брачният партньор ѝ Греъм са повече от разчувствани: те се пробват да имат дете от пет години и са на 13-ия кръг от медикаменти, с цел да подтикват яйчниците ѝ, които в никакъв случай не са работили вярно. Това щял да бъде последният им опит - и в този момент внезапно имаха две.

Тогава сестрата повикала доктор и, спомня си Джанет, настроението в стаята почнало да се трансформира. Натъпкали се още хора, доста се шепнело и всичко изглеждало доста дълго. " Накрая попитах какво се случва ", споделя Джанет. " Тогава докторът хвърли бомба. Той сподели, че това несъмнено е многоплодна бременност. Имате шест бебета. "

Историята на този миг към този момент е на 30 години и Джанет я е разказвала стотици пъти, само че очите ѝ към момента светят от вълнението, което изпитва. Вижте в галерията какво се случило с тези шест бебета, които през днешния ден към този момент са възрастни хора.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР