Изглежда, че Еминем (Eminem) не само се завръща на музикалната

...
Изглежда, че Еминем (Eminem) не само се завръща на музикалната
Коментари Харесай

Еминем и д-р Дре работят по общ албум

Изглежда, че Еминем (Eminem) освен се завръща на музикалната сцена, само че го прави с гръм и тропот. Белият рапър оповести, че работи интензивно по чисто нов албум (девети подред в кариерата му), за който му оказва помощ друга легенда на рап музиката — Dr Dre (д-р Дре).

Говорейки пред Uproxx, филмовият режисьор Алън Хюз сподели: "Дре към момента записва. Хората не знаят това. "

"Дре записва всеки ден, безусловно записва песни всеки ден. По това може да бъде съпоставен единствено с Пикасо, който постоянно рисува. Дори в този момент той е в студиото и записва ария за последния албум на Eminem. Това значи, че Дре не се е оттеглял от музикалния бизнес даже в противен случай ", сподели още Хюз.

Все още нито един от двамата рапъри не е удостоверил новината, само че както можете да си визиите, почитателите в обществените мрежи полудяха от неспокойствие!

"Д-р Дре и Еминем работят дружно по нов албум? ", невярващо питаха почитателите в Туитър.

Повечето от изявленията в мрежата бяха изпълнени със подозрение, неразбиране и еуфория, а почитателите не спираха да питат: "DR. DRE и EMINEM вършат албум?!?!?!?? ", "Dr.dre в действителност ли работи с eminem по нов албум?! "

А един почитател напряко избухна: "Еминем и Дре се завръщат в студиото. Най-добрата вест, която слушам за целия си ден ", разяснявайки казаното от Алън Хюз.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР