Изглежда българин е купувач на най-скъпото имение в Бевърли Хилс,

...
Изглежда българин е купувач на най-скъпото имение в Бевърли Хилс,
Коментари Харесай

Българин е купил най-скъпо продадения до момента имот в Бевърли Хилс

Изглежда българин е покупател на най-скъпото имение в Бевърли Хилс, което скоро се продаде за 34 620 000 $.

Самоличността на купувача е маскирана зад нормалния във виртуалната действителност. Кой в действителност е купил мястото остава непотвърдено. Досега следите сочат към българина Христо Йорданов Христов, човек, който или е прочут български търговец на оръжие, или носи същото име, написа сп. „ Варайъти “, представено от БГНЕС.

Според „ Варайъти “ тайната към името на купувачите на скъпи парцели е „ мътна река “, само че за благополучие „ тази секретност е мимолетна и идентичността на купувача в последна сметка “ става публично притежание.

Самият парцел е издигнат от някогашния израелски боен, трансформирал се в сполучлив бизнесмен Гала Ашер взаимно със притежателите на парцела, явно един различен сполучлив бизнесмен от Далас в бизнеса с очила на име Дъг Барнс и брачната половинка му Моли. Имението, тъй като парцелът в действителност може да бъде дипломиран като такова, е приключен през 2014 година и в началото бе разгласен за 55 милиона $, тъй че Христов – или който и да го е купил – е сключил „ сладка “ договорка.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР