Издирват трети участник в наркоканала Петрич - София, който днес

...
Издирват трети участник в наркоканала Петрич - София, който днес
Коментари Харесай

Само в Struma. com! Подробности от акцията край Благоевград: Издирват третия участник в наркоканала Петрич- София! 

Издирват трети участник в наркоканала Петрич - София, който през днешния ден разрушиха антимафиотите при акция край бензиностанция на "Газпром ", на изхода от Благоевград. Както Struma. com заяви, арестувани бяха 2-ма петричани, единият е наследник на следствия от европрокуратурата, някогашен началник на Оценка за съвместимост "Земеделие " в Петрич, а другият е негов втори братовчед - Боби, в чийто дом в Петрич, служителите на реда разкрили машина за пакетиране на канабис и следи от наркотичната трева. Третият, следен трафикант, е съумял през днешния ден да се измъкне от акцията през днешния ден, само че служителите на реда знаят кой е.

Има близка родствена връзка с Пашов-младши. Бил в една от колите, пренасящи дрогата, а след това съумял да се покрие. Както писахме канабисът е транспортиран с две коли,едната е служила като "отцепка ",т. е е трябвало да следи за проблеми.

Синът на Пашов е добре прочут на локалните криминалисти, оперативно-интересно лице по повод трафика и разпространяването на опиати в региона. Бедите в фамилиите на братята Пашови следват една след друга.

Илия Пашов и брат му попаднаха в следствие на европейската прокуратура, касаещо асимилиране на евросредства. Проверка в Оценка за съвместимост "Земеделие ", ръководена от Пашов откри съществени нарушавания, за часове Пашов и още 7 фермери, негов чиновник бяха арестувани в полицията. Дни след грандиозния скандал Илия Пашов напусна поста. Днес неприятна изненада му сервира и неговият наследник.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР