Рядка неврологична болест мъчи канадската певица Селин Дион. През 2022

...
Рядка неврологична болест мъчи канадската певица Селин Дион. През 2022
Коментари Харесай

Селин Дион: Не знам дали ще оздравея и пея отново

Рядка неврологична болест мъчи канадската певица Селин Дион. През 2022 година тя бе диагностицирана със заболяване, което сковава мускулите и обрича човек на устойчивост. Дион продължава нелеката си борба със синдрома и събра сили да опише детайлности към положението си. Тя го стори в искрено изявление за френското издание на списание " Вог ". Именно нейният лик краси корицата на новия му брой. 

Диагностицирана през есента на 2022 година с рядко неврологично заболяване, известно като Синдром на скования човек (Stiff person syndrome, SPS), Дион разкрива, че се подлага на " спортна, физическа и вокална терапия " пет дни в седмицата, по време на която работи както върху тялото, по този начин и върху гласа си.

" Нещата вървят добре, само че това е доста работа. Ден след ден ", показва звездата в дълго изявление.

" Не съм преборила заболяването, тя към момента е в мен и ще бъде вечно. Ще намерим метод - даже мощно се надявам на знамение, да я излекуваме с научни проучвания, само че би трябвало да се приспособя да пребивавам с нея ", споделя още Селин Дион.

Запитана за опцията да се върне на сцената, певицата споделя, че не е в положение да отговори на този въпрос. 

Дион се отдръпна от сцената, а предходната година анулира всичките си концерти и плануваното европейско турне, което трябваше да се състои през 2023 година. Тя се извини на почитателите си през сълзи във видео послание. 

" Имам нелека орис, апелирам ви да деянията схващане в този тежък за мен миг. Истината е, че едвам поех мирис след тежката меланхолия по загубата на Рене (нейният брачен партньор и продуцент, бел. ред). Малко по-късно научих, че и аз самата съм болна. Крепят ме само децата, само че всеки ден съм на косъм да рухна ", признава Дион.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР