Издирваният за убийството на 58-годишната Снежана от Благоевград Радослав Стипцаров

...
Издирваният за убийството на 58-годишната Снежана от Благоевград Радослав Стипцаров
Коментари Харесай

Издирваният за убийството в Благоевград Радослав Стипцаров – Соколето се е прострелял в главата

Издирваният за убийството на 58-годишната Снежана от Благоевград Радослав Стипцаров – Соколето се е самоубил в къща в село Бараково, съобщи „Канал 3„.

Той е дошъл след среднощ, маскиран, въоръжен  и с перука в къщата в селото, където живеели двама негови другари. Казал им, че е гладен и влезнал в една от стаите. Взел им телефоните.

„Щурмувахме къщата със специфичните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него – двуцевна пушка“, сподели шефът на ОД на МВР-Благоевград Николай Хаджиев
Двамата братя са арестувани за разпити. Соколето е бил разгласен за търсене на 24 юли поради побоя, който нанесъл на приятелката си Силвия. 3 дни по-късно той умъртви майка й – Снежана.
По-рано баретите блокираха село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал килърът на бизнесдамата от Благоевград. Издирваният за убийството е Радослав С. – „ Соколето ”. Специализираният отряд за търсене и задържане отдели основната улица на селото.

В 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „ Струмско ” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „ Мръсното кебапче ”.

Жената е умряла от мощна кръвозагуба. Огледът на мястото на престъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото ликвидиране е Радослав С. – „ Соколето ”, който преди седмица преби 35-годишната щерка на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази заран бяха арестувани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „ Соколето ”, който не бе открит тази нощ.

Полицейските патрули, ситуирани на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, ревизират всички-леки и товарни коли, в това число и багажниците им.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР